OM OS

EKSEKVERING

Byggebranchen oplever i disse år forandringer på en måde man ikke tidligere har set. Digitale løsninger har i højere grad gjort deres indtog og emner som bæredygtighed fylder mere og mere i debatten. Nye spørgsmål og problemer træder frem. Digitalisering og automatisering af processer er vigtigere end nogensinde. Mange oplever større efterspørgsel på bæredygtighed, både internt og eksternt, men hvordan udvikles og eksekveres en effektiv bæredygtig strategi, samtidig med at man hæver bundlinjen? Det spørgsmål kan næppe besvares af en enkelt aktør, men er et tema der skal udfordres af en samlet branche.

DELTAG I DANMARKS STØRSTE BYGGE-KONFERENCE UDVID DIT PERSPEKTIV PÅ INNOVATION I BYGGEBRANCHEN

DELTAG I DANMARKS STØRSTE KONFERENCE OM INNOVATION I BYGGERIET

INNOVATION

Der er mange spørgsmål forbundet med at løse fremtidens udfordringer på tværs af branchen, og derfor spiller denne konference en vigtig rolle for aktører på tværs af værdikæden. Dagens indhold har til hensigt at informere om de nyeste tiltag inden for bæredygtigt byggeri, innovationsledelse, tværfagligt samarbejde og teknologi. Ved at samle eksperter og deltagere fra hele branchen åbner vi op for dybdegående debat om i hvilken retning fremtidens byggeri skal gå, og giver indsigt i de udfordringer vi sammen står overfor.

+
DELTAGERE
+
VIRKSOMHEDER
+
TALERE
+
UDSTILLINGER

ARRANGØR

Denne konferences arrangør er konsulenthuset Execution Excellence. Vi har i mange år arbejdet med eksekvering, strategi og innovation på tværs af industrier, på det seneste særligt i byggebranchen. Vores erfaring er, at byggebranchens primære udfordringer ikke kan løses af den enkelte virksomhed, men er noget der skal løses i fællesskab. Her tænker vi særligt på introduktionen af mange nye teknologier og digitale løsninger, den bæredygtige omstilling samt de mange nye perspektiver på samarbejde og samarbejdsformer. Netop derfor har vi sat denne konference i søen. Ambitionen er at samle aktører på tværs af værdikæden til en fælles dialog om, hvad vi sammen kan gøre for at flytte byggeriet ind i en ny tidsalder.

Hvem er vi TEAMET BAG BABYLON BYG

Emily Eliasen

Konferencepartner

William Darboe

CRM Ansvarlig

Simon Munch

Konferencemanager

SKAL VI HOLDE KONTAKTEN?